2014. május 11., vasárnap

Tartalomjegyzék...

...



 Frissítve: 2014. 05.11.





*



*



 *
Pogácsák -  sós sütemények...



*
Sós piték – pizza sósak...



 *
Sütemények édesek...
                                                             Cseresznyés joghurtos muffin



*
Kekszek sósak, édesek...

Sósak

Édesek




*

Sütés nélküli édességek







*
Fagylaltok




*
Szépség   



*
Ecetek 



*
Italok  



*
Kamrapolc: 



*
Levesek



*
Levesbevalók



*
Házi tejtermékek



*
Kenyérre valók



*
Főétel hús nélkül



*
Hússal készült




*
Saláták



*
Tésztás étkek...



*
Kézzel készült tészták



*
Gyógyhatás,   



*
Képtár   



*
Verses



*
Mosás  háztartás...



*
„Kertművészet”




*
Egyéb

5 megjegyzés:

  1. nagyon, nagyon köszönöm és nem csak saját nevemben de többi idelátógató személyek nevében, szeretem a bloggodat nagyon sok minden innét tanultam, de "csak" egyszerűen olvasgatni nálad mennyei nyugalom, köszönöm Zsuzsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa <3
      Alázattal köszönöm felemelő szavaid!
      Érezd jól Magad!

      Törlés
  2. Drága mági!
    Segítség! Rengeteg és gyönyörű retkünk termett idén, a szomszédokkal együtt sem tudjuk frissen megenni. Hogyan tudnám télire elrakni? Neked biztos van valami jó ötleted. Savanyúságban még az amatőr szintet sem érem el. :( Valahogy ez a rész kimaradt az életemből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Linda <3
      Bízom benne, hogy még nem késő a válaszom.
      Sajnos nincs tapasztalatom, nem szoktam télire eltenni.
      A blogon mutattam egy pácolt retket, amit készítettem, az nagyon finom volt. Hűtve több hétig elállt.
      Jó lenne többet tudni, milyen retek, kb. mennyi, mit szerettek. Bár tapasztalatom nincs, de ötletem van.
      Amennyiben még aktuális, írj kérlek levelet, adok telefonszámot és eszmecserélünk.
      A pácolt retket itt találod: http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2014/04/pacolt-retek.html
      Köszönöm a bizalmad,
      a leveleket holnap este tudom megnézni.
      Üdv,
      Mági

      Törlés
    2. A pácolt retekhez még annyit: úgy csinálnám, hogy egy kis adagot készítenék, most kóstolónak, saját ízlés szerint ízesíteném, az újhagymát kihagynám belőle és a retket nagyobb darabokba vágnám.

      Törlés